Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis szerves és szervetlen toxinok

A készítménysorozat ezen csoportjába tartozó termékek méregtelenítik a szervezetet a szerves és szervetlen toxinoktól valamint optimalizálják annak működését.Ezek közül a legagresszívebb toxinok: a fémek, vegyi anyagok, sók, kábítószer-és oltóanyagmaradványok, anyagcseretoxinok, glutén és más élemiszertoxinok, heterogén anyagok,stb.

    Ant-Myk || Non- ||     

Antichemik

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A vegyi anyagokat,mint a: dioxidok, aromás szénhidrogének, stb. csak egy jól működő immunrendszer tudja kezelni természetes úton. Ezeknek toxinoknak sejtszintű negatív tevékenységük van, melyek még az epigenetikus környezetet is képesek megváltoztatni.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Antidrog

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. Segít megőrizni a szervezet normális működési állapotát különösen egy hosszan tartó gyógyszerszedés vagy függőséget előidéző készítmények után. A gyógyszermaradványok is mérgezhetik a szervezetet, különösen az idegrendszert és az epigenetikus környezetet is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Antimetal

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A toxikus fémek jelenléte a szervezetet terhelő anyagok. Ezek a fémek és vegyületeik nagyon mérgezőek és gyakorlatilag minden szervet és szövetet negatívan befolyásolhatnak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

ATB

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. Az antibiotikum maradványok egyszerre jutnak be a szervezetbe a gyógyszerrel vagy az élelmiszerrel, mely a patogén baktériumok burjánzásához, diszbiózishoz és az epignetikus környezet negatív elváltozásához vezethet.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Biosalz

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A szerves és szervetlen sók lerakódása vízvisszatartást okozhatnak, mely a szalagok, az izomzat és más szövetek degenerációjához vezet.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Gli-Glu

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A szerzett vagy öröklött gliadin intolerancia számos kellemetlen problémát okoz, mint pl: a glutén intolerancia, amely a vékonybél működését terheli meg, amely számos egyéb egészségi probléma kialakulásában játszik szerepet. Gyakran életre szóló diéta betartását igényli.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Ionyx

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. Az ember környezetében fellépő káros sugárzások, pl.: monitor, mobiltelefon, tablet, számítógép, mikrosütő, tv, a különféle orvosi beavatkozásokhoz szükséges vizsgálatok során használt készülékek káros hatásai toxiként terhelik a szervezet. Gyakorta okoznak hétköznapinak tűnő problémákat, mint pl. fejfájás, látás-, alvászavarok stb. 

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Metabex

Az anyagcsere normális energetikai működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. A különféle szervekben lerakódott anyagcseretermékek maradványai nagy kárt okozhatnak a szervezetben. A glutén, a cukor és a kazein anyagcseretermékei rendkívül agresszíven hatnak a szervezetre, gyakran idegrendszeri problémákat is okoznak, az emésztőrenszer terhelésén kívül is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Metabol

Az anyagcsere normális energetikai működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. A felborult anyagcsere számos betegség kialakulását okozza, melyek többnyire a külső környezetből a szervezetbe bejutott méreganyagok felhalmozódásának következményei.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Mykotox

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.