Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Komplexek

A Joalis cég sok éves kutatási munkájának eredményei a Joalis komplexek készítmények sorozata. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai egyedülállók a világon. A komplex készítmények a gyógynövények hatóanyagait valamint az érzelmek-szerves- és szervetlen toxinok holograminformációit tartalmazzák. Étrendkiegészítők és ezért nincsenek mellékhatásai megfelelő alkalmazás mellett. A készítmények egyszerre fogyaszthatók gyógyszerekkel és vitaminokkal egyaránt.

    Ach-Flu || Hyp- ||     

Achol

A vérkoleszterinszint normális egyensúlyban tartására szolgáló gyógynövénykészítmény. Az emberi szervezetbe visszafordíthatatlan károsodásokat okozhat a hosszan tartó magas koleszterinszint. Nagyon komoly szív-érrendszeri betegségekhez vezethetnek az erek koleszterinlerakódásainak következményei, melyet egészséges életvitellel sikeresen meg lehet előzni.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

AkneDren

GyógynövénykészÍtmény,mely védelmezi a bőrt. Az anyagcserezavarok, a hormon- de a pszihés zavarok is okozhatják az akne kialakulását.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Analerg

A légzőrendszer működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. Életkortól függetlenül egyre több ember szenved allergiában, a gyerekek különösen érintettek. Az allergiás gyulladások leggyakrabban a légutakat, a bőrt és a központi idegrendszert érintik.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Astmex

A légzőrendszer és az idegrendszer működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. A légutakban lerakódott méreganyagok összefüggésben lehetnek a légzési nehézségekkel. Az asztma kialakulásához és fejlődéséhez az éghajlat, a stressz, a méreganyagok, mint negatív hatások járulnak hozzá. Az asztmás betegek egész életükön át kortikoszteroid alapú gyógyszerek használatára vannak kényszerítve, amely azonban sok egyéb egészségügyi problémát okoz.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

BetaDren

Az anyagcsere normális energetikai működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. Napjainkban különösen a cukoranyagcsere zavara jelent gondot, melynek hátterében gyakran a vércukor ingadozása található.Megjegyzés: A készítmény nem az I tipusú diabetes mellitus megoldására használható, hanem a vércukorszint ingadozása küszöbölhető ki általa.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Depreson

A fáradtságot és kimerültséget csökkentő gyógynövénykészítmény, mely jótékony hatással van a mentális aktivitásra is. A depressziós állapot kibillenti az egyént a normális életviteléből. A különféle bőrproblémák megoldására is alkalmazott gyógynövény készítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Deuron

A kiválasztórendszer működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. Kifejezetten a húgyúti területek fertőzési gócainak felszámolására szolgál.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Ekcéma

Az ekcéma viszketéssel társuló allergiás vagy nem allergiás jellegű, nem fertőző, gyulladásos bőrbetegség (dermatitisz). Az allergiás eredetű ekcéma előfordulása gyakoribb. A kellemetlen bőrtünetekkel járó betegség enyhítésére szolgáló gyógyhatású készítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Fatig

A fáradtságot és kimerültséget csökkentő,az egész szervezet működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. Mindnyájunkat érinti a fáradtság, különösen kora tavasszal, amikor úgy érezzük, hogy kimerültek vagyunk és hiányzik belőlünk az energia. A krónikus fáradtság nyomóereje teljesen tönkreteheti néhány ember szervezetét. A fáradt ember gyenge, nem tud koncentrálni és könnyen megbetegszik.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Fluorex

A nőket védelmező gyógynövénykészítmény. A női nemi szervek gyakran ki vannak téve a toxinok támadásának, amelyek akut vagy krónikus problémákat okozhatnak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.