Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Drenek

A Joalis Dren elnevezésű készítmények olyan holografikus képek és gyógynövényalapú összetett rezgéskészleteket tartalmaznak, amelyek a fertőző mikróba gócok, más méreganyagok, valamint a szervezet szerveibe és szöveteibe lerakódott érzelmi terhelőket méregtelenítik. A Drenek a kulcsmódszert alkalmazzák, következésképpen a segítségükkel meg tudunk nyítani a szervezet különböző részeiben levő más gócokat is, így minden szövet méregtelenítésének a hatékonysága nő.

    Art-Cut || Ent-Neu || Oku-Unq || Uri- ||     

ArtiDren

Az izületek normális állapotához hozzájáruló gyógynövénykészítmény. Az izület az egyik leggyakoribb hely, ahol számos méreganyag megbújik. A fertőzési góc akut vagy krónikus gyulladásokat képezhet, erős fájdalommal jár, s az izületek gyakori begyulladása, tüneti kezelése izületi deformitások bekövetkeztéhez vezethet. 

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

AuriDren

A fül normális állapotához hozzájáruló gyógynövény készítmény. A fül egy nagyon érzékeny szerv, amely gyakran ki van téve a méreganyagok támadásának. A halláskárosodásért, az egyensúlyzavarokért és a gyulladásos folyamatokért a fülben rejtőző számos fertőzési góc lehet a felelős, amely szinte minden esetben megtalálható.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

BiliDren

Gyógynövénykészítmény, mely az epehólyag normális állapotának fenntartásáról gondoskodik. A táplálkozás kiegyensúlyozatlansága, a gyorsételekben felhalmozott adalékanyagok, a kevés folyadék fogyasztása, valamint a feldolgozatlan lelki fájdalmak, keserűségek az epehólyag megbetegedéséhez vezetnek. Gyakran előfordul, hogy ez epehólyagban baktériumok bújnak meg, amelyek heveny gyulladásokat okozhatnak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

CapiliDren

A haj, a szakáll és a szőrzet ápolására szolgáló gyógynövény készítmény. Még a hajhagymán is előfordulhatnak mikróba gócok.
Abban az esetben ha a hajhagyma érintett, akkor a haj, a szakáll, a szőrzet és a szemöldök megfelelő növekedése és normális fejlődése fenyegetett.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

ColiDren

A belek normális állapotát szolgáló gyógynövénykészítmény. A vékony- és vastagbélben található mikroba gócok eltávolításra szolgáló készítmény.  Az immunrendszerünk működési állapota nagymértékben összefügg a bélrendszerünkével. A bélben megbújó góc emésztési zavarokat, diszbiózist okozhat, a készítmény a fertőzési gócok felszámolására, aranyér problémákra hatékonyan alkalmazható.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Conectid

Gyógynövénykészítmény, amely ápolja a szalagok normális működését. Tudta, hogy a szalagok a kötőszövet részét képezik és gyakorlatilag minden szervben megtalálhatók? Következésképpen a méreganyagok bárhol lerakódhatnak a szervezetben, különböző problémákat okozva. A kínai orvoslás szerint a szalagok a máj fennhatósága alá tartoznak, energetikailag hozzá kötődnek, ezért nagyon fontos a szalagok kezelésével egyidőben figyelembe venni a máj jó működésének állapotát.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

CorDren

A szív normális működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. Ugyanakkor hozzájárul a normális mentális aktivitáshoz is. A szív a testünk motorja, ezért különös figyelmet kell fordítani rá. Csak egyegészséges szív tudja biztosítani a tartós egészséget és az érzelmi vitalitást. A méreganyagok megtámadhatják a szív bármely részét, így a szívburkot, a szívizmot, szívbelhártyát, az idegrendszerét is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Cortex

Az agykéreg normális működését szolgáló gyógynövénykészítmény. Az agykéregben találhatók a létfontosságú és vegetatív funkciókat befolyásoló központok. Ezen régió méreganyag terheltsége gyakori, nagyon sok szerteágazó probléma közvetlen következménye lehet, amelyek között első látásra nincs semmiféle összefüggés.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Cranium

Gyógynövénykészítmény,amely az idegrendszer normális működési állapotát segít fenntartani. A központi idegrendszer legfontosabb összetevői a nagyagy, köztiagy, középagy, gerincvelő. A KIR funkciói nélkülönözhetetlenek az élethez, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően működjenek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

CutiDren

Gyógynövénykészítmény, amely optimalizálva a szervezet normális működését tisztítja a bőrt. A bőr, a faggyú-és verejtékmirigyek gyulladásai, az ekcéma, a pattanások és egyéb más bőrbetegségek gyakran felmerülő problémák. A bőrbe, valamint a bőr alatti részbe lerakódott méreganyagok revitalizációs lehetőségei nagyon alacsonyak. 

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.