Milyen esetekben ajánlott a Biobalansz kezelés?

A módszer ajánlott:
- stressz esetén
- erős fizikai terhelés esetén
- érzelmi terheléseknél
- kimerültség esetén
- elszenvedett fizikai sérülések esetén
- álmatlanság
- termékenységi problémák
- idegrendszeri tünetek esetén

Általában túlságosan elfoglalnak az élet problémái bennünket ahhoz, hogy észrevegyük a testükben létrejövő feszültséget. És leggyakrabban a felismerés akkor következik be, ha valami felborul, amikor olyan történik, ami a komfortzónánkból kizökkent bennünket. Ilyenkor felborul az alvás, étvágy, állandó fáradtság jelenik meg, test szerte különféle fájdalmak jelennek meg. Üzen a testünk. 


A kezelés alatt a testünk képes emlékezni ezekre a „bejegyzésekre” és szabadon feloldja azt. Amint a test megszabadul a feszültségtől, lágyság és melegség jelenik meg a mellkasban, kezekben és lábakban, felszabadul a légzés, könnyedség érzése árad szét az egész testben. Néha jelezhetnek szokatlan érzések, amelyek kapcsolatosak a test memóriájával, emlékezetével.

A módszer hatékonysága azzal magyarázható, hogy a testben beindulnak és aktivizálódnak a természetes önszabályozás folyamatai. 

A Metavitalizáció módszer segítségével nem erőltetjük a testre a gyógyulást, hanem megteremtjük a feltételeket a természetes, öngyógyító, önszabályozó folyamatok egészséges működéséhez, esélyt kínálunk a testünknek a valóban élő állapotához való vissatérésre, kiszabadítva, feloldva belőle az összes feszültséget, hogy újra érezhesse az örömöt és az élet ízét.

Ez a módszer az, amely fokozatosan visszatérít az élethez, rétegenként képes levenni a blokkokat. A blokkok levétele azt jelenti, hogy az energia elkezd szabadon áramlani a szövetekben. Könnyebben megy végbe az energetikai csere a test minden egyes részében.

 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.