iTOVi biorezonanciás szkenner

a doTerra termékek személyes használatának meghatározására

 

Az iTOVi készülék biorezonanciás mérési eljárással megállapítja, hogy a vizsgált személy számára mely doTerra termék szükséges egészségügyi problémái megoldásához. Minden embernek egyedi energia mintája van, ami meghatározott frekvencián vibrál. iTOVi méri és rögzíti mindegyik egyedi frekvenciát, ami kapcsolható a biopontokhoz, vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és olajokhoz. Az iTOVi szkenner az elektródáin keresztül ezeket a frekvenciákat beküldi a szervezetbe és ezzel egy mérhető választ vált ki a testben. Kombinálja a bioimpedancia, nyomás mérő, hőmérséklet mérő technológiákat a minél pontosabb mérés érdekében.

 

A szkennelés során az iTOVi szkenner kis elektromos áramot vezet át a bőrön, hogy mérje a test ellenállását. Minden olajnak és egyéb terméknek van egy természetes energia frekvenciája, amelyet a szervezet könnyen felismer. A frekvencia áthaladása a vegetatív idegrendszeren kersztül mérhető választ vált ki a testből. A vegetatív idegrendszer a test központi irányítórendszere, kapcsolódik a test minden más részéhez, ezért képes közvetíteni a válaszreakciókat. Több lehetőség is van mérni ezeket a válaszokat (pl. vérnyomás, véráramlás, bőr, vagy testhőmérséklet, légzési minták, szem tágulás, verejtékmirigyek/bőrnedvesség). Az egyik lehetséges módszer mérni a szövetek reakcióját, hogy mennyire áll ellen az elektromos áram áramlásának. A test elekrtomos áramra való reakcióját méri az iTOVi. A test reagál ezekre az idegen frekvenciákra, és a szkenner rögzíti ezeket a változásokat.

 

Az egyes munkamenetekben gyűjtött információkra alapozva az iTOVi azokat az olajokat és egyéb készítményeket javasolja, amelyekre a test a legjobb reakciós választ adta. A javasolt olaj készítmények használata segít abban, hogy a szervezet öngyógyító képessége újra beinduljon és harmóniába kerüljön a szervezet.

Termékajánló

Hand & Body Lotion 200 Ml

A doTERRA® SPA termékek úgy lettek megalkotva, hogy ne csak bőrét ápolja, de kényeztesse, fiatalnak, egészségesnek és vonzónak érezze magát. A CPTG® Tanúsitott, Tiszta, Terápiás Minőségű...

Slim & Sassy® Metabolic Gum 32db

Slim & Sassy anyagcsere rágógumi segít kordában tartani az éhséget a nap folyamán, miközben támogatja az egészséges anyagcserét is.

VenaDren

Gyógynövénykészítmény, amely optimalizálja a szervezet helyes működését. A vénás rendszerben jelenlevő mikróba gócok lehetnek a vénás érgyulladások, valamint a trombózisok...Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.