iTOVi biorezonanciás szkenner

a doTerra termékek személyes használatának meghatározására

 

Az iTOVi készülék biorezonanciás mérési eljárással megállapítja, hogy a vizsgált személy számára mely doTerra termék szükséges egészségügyi problémái megoldásához. Minden embernek egyedi energia mintája van, ami meghatározott frekvencián vibrál. iTOVi méri és rögzíti mindegyik egyedi frekvenciát, ami kapcsolható a biopontokhoz, vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és olajokhoz. Az iTOVi szkenner az elektródáin keresztül ezeket a frekvenciákat beküldi a szervezetbe és ezzel egy mérhető választ vált ki a testben. Kombinálja a bioimpedancia, nyomás mérő, hőmérséklet mérő technológiákat a minél pontosabb mérés érdekében.

 

A szkennelés során az iTOVi szkenner kis elektromos áramot vezet át a bőrön, hogy mérje a test ellenállását. Minden olajnak és egyéb terméknek van egy természetes energia frekvenciája, amelyet a szervezet könnyen felismer. A frekvencia áthaladása a vegetatív idegrendszeren kersztül mérhető választ vált ki a testből. A vegetatív idegrendszer a test központi irányítórendszere, kapcsolódik a test minden más részéhez, ezért képes közvetíteni a válaszreakciókat. Több lehetőség is van mérni ezeket a válaszokat (pl. vérnyomás, véráramlás, bőr, vagy testhőmérséklet, légzési minták, szem tágulás, verejtékmirigyek/bőrnedvesség). Az egyik lehetséges módszer mérni a szövetek reakcióját, hogy mennyire áll ellen az elektromos áram áramlásának. A test elekrtomos áramra való reakcióját méri az iTOVi. A test reagál ezekre az idegen frekvenciákra, és a szkenner rögzíti ezeket a változásokat.

 

Az egyes munkamenetekben gyűjtött információkra alapozva az iTOVi azokat az olajokat és egyéb készítményeket javasolja, amelyekre a test a legjobb reakciós választ adta. A javasolt olaj készítmények használata segít abban, hogy a szervezet öngyógyító képessége újra beinduljon és harmóniába kerüljön a szervezet.

Termékajánló

Tömjén / Frankincense Touch 10 Ml

A doTERRA Touch Frankincense gyorsan és könnyen használható egész nap a kiegyensúlyozottabb érzést keltő hatásáért.

Bambi - Al

A kisgyermekek élettani folyamatait segítő készítmény, mely vitaminokkal, ásványi anyagokkal támogatja az immunrendszer működését.

Veráge Moisturizer 30ml

A Veráge hidratáló a CPTG illóolajok és növényi kivonatok kombinációja, mely természetes úton hidratálja és táplálja a bőrt. Ez a könnyű, nem zsíros hidratáló gyorsan...Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.